zaterdag 21 juli 2012

Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met een gastrol voor Machteld Ramoudt


Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met een gastrol voor Machteld Ramoudt

1.161.452 mensen in Vlaanderen zagen de sexy advocaat Danni Lowinski (Nathalie Meskens) dromen van een wilde nacht met topadvocaat Olivier Smets (Kürt Rogiers) in de zesde aflevering van de feel good-reeks, daarmee is Danni nog steeds zeer hot.

Dat de blonde advocate Danni Lowinski (Nathalie Meskens) een boon heeft voor de lichtjes arrogante maar knappe en succesvolle man, kan ze dus niet meer verbergen voor haar beste vriendin Bieke (Marianne Devriese) en voor kijkend Vlaanderen.

Op donderdag 12 april zou de vonk tussen de twee wel eens kunnen overslaan. Olivier nodigt de sympathieke Danni Lowinski (Nathalie Meskens) immers uit om naar zijn juristenfeestje te komen.

Een uitnodiging die Danni Lowinski (Nathalie Meskens) niet aan zich voorbij kan laten gaan...

Aflevering 7: een blok aan het been
Monique Ceuleers (Machteld Ramoudt) zoekt Danni Lowinski (Nathalie Meskens) op in het winkelcentrum.

Omdat de vrouw aan multiple sclerose lijdt en haar man hun gezin jaren geleden in de steek heeft gelaten, moet hun 28-jarige zoon Sven (Mathijs Schepers) van het OCMW opdraaien voor alle ziektekosten.

Hierdoor kan hij zijn grote droom niet waarmaken: een acteeropleiding in Amerika volgen. Monique zet Danni Lowinski (Nathalie Meskens) onder druk om haar man Dirk (Jos Dom) op te sporen, en dreigt ermee anders uit het leven te stappen zodat ze haar zoon niet tot last is.

Thuis krijgt Danni Lowinski (Nathalie Meskens) ruzie met haar vader Roman, waarop die een paar nachten op rij niet thuiskomt.

De advocate is doodongerust maar probeert op aanraden van Bieke haar gedachten te verzetten op een feestje van Olivier, met wie ze een haat-liefdeverhouding heeft.

'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.50 uur bij vtm, met herhaling op dinsdag om 22.45 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten